Adriamerkur Adriamerkur

Naša dejavnost

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec!


Prišli ste na spletno stran podjetja Adriamerkur, d.o.o. Koper, kjer Vam nudimo:

  • nadomestne (rezervne) dele za avtomobile in tovorna vozila
  • opremo za avtomobile in tovorna vozila
  • avtoservisno orodje
  • maziva za vozila, mehanizacijo, industrijo in navtiko
  • lepila, tesnila in čistila za gradnjo in vzdrževanje
  • nasvete v zvezi z vzdrževanjem avtomobilov
  • novice iz sveta avtomobilizma
  • avtokozmetiko

Pdata-reletite vsebino, pokličite ali napišite nam Vaše želje s pomočjo kontaktne vizitke, mi pa bomo stopili z Vami v kontakt na točno tak način, kot si ga boste sami izbrali.

V naprej vam povemo, da cenikov na naši spletni strani ne boste našli (razen blaga v akcijski prodaji), zato nas za kakršnokoli povpraševanje pokličite ali pa nam pišite.

Želimo Vam prijetno prebiranje!

Jadran HRVATIN, direktor podjetja ADRIAMERKUR, D.O.O. KOPER

 

Zastopstva

Ancra Jungfalk - elementi za varovanje tovora v transportnih vozilih, nadgradnjah in izmenjljivih zabojnikih ter unikatni sistemi za ekonomično izrabo tovornih prostorov.

Indel "B" - hladilniki, zamrzovalniki, minibari in specialni hladilni proizvodi za vozila, medicino, gostinstvo, hotelirstvo, navtiko in prosti čas.

Isotherm in Isotemp – hladilniki, zamrzovalniki in hladilni agreati za plovila, avtodome in prosti čas ter bojlerji za plovila in avtodome.

Sirena - optična in akustična signalizacija za vozila in industrijo.

Valeo – nadomestni deli in oprema vozil, kot so sklopke in transmisije, motorno hlajenje, naprave za kontrolo klime, sistemi za razsvetljavo in signalizacijo, električni sistemi, zavore, brisalni sistemi, motorji in sprožila, varnostni sistemi, stikala in detektorji, elektronika in inštalacijski sistemi ter vžig.

Vema – nadomestni deli za podvozja osebnih vozil.

Bosch – nadomestni deli in oprema za vozila, kot so akumulatorji (baterije), zavorni sistemi in komponente, diesel vbrizgalne sisteme in komponente, pogonska jermena, čistilci (aktivni čistilci zraka potniških prostorov, zračni, oljni in čistilci goriva), bencinski vbrizgalni sistemi, žarometi, gdata-relne svečke, sirene in fanfare na komprimiran zrak, kabli vžiga, parkirni piloti kot pomagala pri vzvratni vožnji, majhni motorčki, vžigalne svečke, zaganjači in alternatorji ter brisalci stekel.

Loctite in Teroson – lepilne in tesnilne mase, čistila, kozmetika, maziva, zaščitna sredstva, sredstva za popravilo različnih materialov ter orodja za vozila, industrijo, medicino in navtiko.

Rockinger – nadomestni deli in oprema komercialnih vozil za potrebe vleke, kot so sklopke za prikolice, vlečne naprave za kmetijstvo in gozdarstvo, vlečni mehanizmi v obliki kljuk, VARIOBLOC – multi funkcijski vmesnik, vlečna ušesa ter sedla.

Shell - maziva (masti in olja) in drugi proizvodi (fluidi, čistila,…) za vozila, gradbeno in specialno mehanizacijo, motorna kolesa, navtiko in industrijo.